MENIURI THE PRESIDENT

Complexul The President este gazda celor mai reușite petreceri familiale (nunți, cununii, botezuri, aniversări, onomastici, banchete), dar și a celor profesionale (conferinte si evenimente de business, training-uri și cursuri de instruire, ateliere și retreat-uri, petreceri corporate, teambuilding-uri informale).  

Situat în sectorul 2 al capitalei, în inima naturii din parcul de agrement Tei, pe malul lacului Tei, complexul este un adevarat punct de atracție lângă Roata Mare, fiind accesibil direct de pe aleile înverzite.

MENIURI NUNTA

2
3
2
3
9f3408de-eac6-45a4-a843-7bb61d99bfa5

GRATUIT din PARTEA CASEI

La alegerea oricarui meniu va oferim: masute de cocktail, pahare pentru miri, suport pentru lumanari, suport din oglinda la mesele invitatilor (40cm diametru); casuta pentru dar (in culori variate); covrigei & mix-uri; covor rosu; video-proiector.

Alte SERVICII oferite la CERERE

Ceremonie religioasa in aer liber. Formatie muzicala. DJ. Fotograf / Cameraman. Candy bar. Fantana de ciocolata. Artificii. Hostess. Protectie si paza.

MENIURI BOTEZ

2
3

MENIURI CUNUNII

2
3
2
3

MENIURI MOT BEBE / TURTA BEBE

Aceste meniuri sunt destinate evenimentelor organizate la exterior, pe TERASA THE PRESIDENT, cu o durată de maxim 6 ore.

La evenimentele Mot Bebe / Turta Bebe organizate la interior, in saloanele de restaurant, se aleg meniurile de la secțiunile: Aniversari, Onomastici, Cununii.

MENIURI CORPORATE

Meniu Corporate

MENIURI ANIVERSARE / ONOMASTICI

MENIURI MAJORATE/BANCHET

Meniu BANCHET - 2

The President se află în topul preferințelor culinare datorită preparatelor delicioase din propria bucătarie, gătite cu atenție și desăvârșite cu mirodenii dintre cele mai gustoase. Serviciile sunt oferite cu maximă amabilitate tuturor celor care trec pragul evenimentelor The President. Dotate și amenajate impecabil, sălile sunt permanent pregătite să te surprindă cu cel mai entuziast “woow”! Acestea sunt atuurile casei, care te întampină de fiecare dată cu aceeasi promisiune:

Locatie 5*. Oameni 5*. Evenimente 5*. Experiente 5*.

Alege să îți petreci timp de calitate împreună cu cei dragi și vino la evenimentele The President! Trăiește experiența bucuriei și creează-ți cele mai frumoase amintiri!

Urmareste-ne in Social Media

si esti la curent cu toate noutatile, evenimentele si promotiile noastre!