MENIURI THE PRESIDENT

Complexul The President este gazda celor mai reușite petreceri familiale (nunți, cununii, botezuri, aniversări, onomastici, banchete), dar și a celor profesionale (conferinte si evenimente de business, training-uri și cursuri de instruire, ateliere și retreat-uri, petreceri corporate, teambuilding-uri informale).  

Situat în sectorul 2 al capitalei, în inima naturii din parcul de agrement Tei, pe malul lacului Tei, complexul este un adevarat punct de atracție lângă Roata Mare, fiind accesibil direct de pe aleile înverzite.

MENIURI NUNTA

MENIURI BOTEZ

MENIURI CUNUNII

MENIURI CORPORATE

MENIU BANCHET

The President se află în topul preferințelor culinare datorită preparatelor delicioase din propria bucătarie, gătite cu atenție și desăvârșite cu mirodenii dintre cele mai gustoase. Serviciile sunt oferite cu maximă amabilitate tuturor celor care trec pragul evenimentelor The President. Dotate și amenajate impecabil, sălile sunt permanent pregătite să te surprindă cu cel mai entuziast “woow”! Acestea sunt atuurile casei, care te întampină de fiecare dată cu aceeasi promisiune:

Locatie 5*. Oameni 5*. Evenimente 5*. Experiente 5*.

Alege să îți petreci timp de calitate împreună cu cei dragi și vino la evenimentele The President! Trăiește experiența bucuriei și creează-ți cele mai frumoase amintiri!

Urmareste-ne in Social Media

si esti la curent cu toate noutatile, evenimentele si promotiile noastre!